FARMACEUTI SVLADALI MAĐARE

11.03.2015.


U prijateljskoj međunarodnoj utakmici između Slavena Belupa i mađarskog drugoligaša Kaposvara pobijedili su farmaceuti – 4:2.
U prvom dijelu susreta trener Ante Čačić prigodu je dao pričuvnoj momčadi, dok je u drugom poluvremenu nastupio sastav koji će najvjerojatnije istrčati u prvenstvenom ogledu sa zagrebačkom Lokomotivom.
Gosti iz Mađarske došli su u vodstvo već u prvoj minuti pogotkom Rajczia koji je iskoristio grešku u našoj obrani i svladao Picaka. Do isteka 45. minute Slaven Belupo je imao još nekoliko prigoda koje njegovi napadači nisu iskoristili, te se na odmor otišlo vodstvom Kaposvara.
U drugom poluvremenu mađarski drugoligaš također je postigao pogodak u prvoj minuti nastavka i povisio na 0:2, a strijelac je bio Nagy.
Farmaceuti su nakon primljenog drugog gola krenuli snažnije i tri minute kasnije pogotkom Brleka smanjili na 1:2. Uz očitu dominaciju na travnjaku ubrzo su izjednačili u 56. minuti, a strijelac je bio Purić. Na 3:2 povisio je Grgić u 67. minuti glavom svladavši nemoćnog gostujućeg vratara. Konačni rezultat – 4:2 postavio je Ejupi u 71. minuti koji je s nekoliko metara pogodio mrežu Kaposvara.
SLAVENBELUPO: Picak, Geng, Lela, Peričić, Martinaga, Arap, Parlov, Jambor, Mišić, Vugrinec, Mihaljević (drugo poluvrijeme: Kardum, Purić, Fuštar, Grgić, Delić, Paracki, Crepulja,Brlek, Ozobić, Ejupi, Mirić.
Trener: Ante Čačić.
KAPOSVAR: Bozso, Petrok, Vermes, Albert, Kiss, Zsivczky, Nagy, Kiraly, Dominić, Rajczi, Hadaro (još su igrali: Kereszturi, Kovacs, Kondor, Kozics, Balogh, Fejas, Vass, Pallasi, Somodi).
Trener: LaszloHazi.