FARMACEUTI SU SJAJNOM IGROM RAZBILI ZADRANE

12.05.2014.


U najboljoj utakmici sezone Slaven Belupo je uvjerljivo svladao momčad Zadra 5:1 i još jednom obradovao svoje navijače koji su u velikom broju došli na stadion i pružili mu sjajnu podršku.
Bio je to susret u kojem je farmaceutima igrala samo pobjeda s kojom su izbjegli posljednje mjesto na ljestvici i u najgorem raspletu osigurali pravo na kvalifikacije.
Bilo je vrlo teško jer smo znali da u slučaju poraza ispadamo iz lige. U razgovorima s igračima nastojao sam smanjiti taj pritisak i u potpunosti uspio. Pobijedili smo s 5:1, sve čestitke igračima, ali i navijačima koji su bili naš 12. igrač. U posljednjih sedam kola dali smo 18 pogodaka i mislim da smo u tom razdoblju najučinkovitija momčad – kazao je nakon utakmice trener našeg kluba Elvis Scoria i nastavio:
Sada smo vrlo blizu kvalifikacijama što je po meni velika stvar kao i to, da smo dobrim igrama uspjeli vratiti naše navijače na stadion. Već na prvom treningu okrenut ćemo se gostovanju kod Rijeke koja u ovom trenutku igra najbolji nogomet u Hrvatskoj. Naši izgledi na Kantridi su mali, ali u nogometu uvijek postoji šansa koja se može iskoristiti. Najvažnije, da smo izbjegli to zadnje mjesto jer je za sve nas u klubu to bio ogroman pritisak – završio je Elvis Scoria koji je nakon odlične igre sa Zadrom primao čestitke iskrenih prijatelja kluba.
Slaven Belupo će na Kantridi nastupiti oslabljen, čak bez trojice standardnih igrača koji su ozlijeđeni u susretu sa Zadranima, a riječ je o Vugrincu, Crepulji i Grgiću.No uvjereni smo, da će oni koji će istrčati s Rijekom pružiti svoj maksimum kao što su to pružili u nedjelju poslijepodne sa Zadrom.