FARMACEUTI SU OSVOJILI VRLO VAŽAN BOD U PULI

01.05.2015.


Iako je Slaven Belupo u 31. prvoligaškom kolu u gostima kod Istre 1961 bio u vodstvu sve do 87. minute kada su Puljani postigli izjednačujući pogodak za konačnih 2:2, trener naše momčadi Ante Čačić nije nezadovoljan krajnjim ishodom susreta.

Prije odlaska u Pulu najavio sam da nećemo biti poraženi i u tome smo uspjeli. Bila je to kvalifikacijska utakmica za obje momčadi i podjela bodova za nas je više nego zadovoljavajuća – naglasio je Ante Čačić i nastavio:

U odnosu na Istru zadržali smo istu bodovnu prednost, dok smo Osijeku i Zadru koji se nalaze na pretposljednje i posljednje mjesto pobjegli za još jedan bod. Pogled na ljestvicu na kojom smo bolji od Istrijana za pet, a od Osječana i Zadrana za osam bodova daje nam pravo da u posljednjih pet kola u kojima kod kuće igramo s Rijekom, Splitom i Zadrom, a gostujemo kod Lokomotive i Osijeka igramo mirnije i sve privedemo uspješnom završetku sezone – zaključio je trener našeg kluba koji je već danas prijepodne imao trening na Gradskom stadionu i krenuo ususret ogledu s Rijekom u ponedjeljak (4. svibnja) koja će se igrati na koprivničkom travnjaku s početkom u 19 sati.

Utakmicu će voditi Dalibor Mlakar, dok će njegovi pomoćnici biti Ivica Modrić i Krunoslav Ambrinac. Četvrti sudac je Ivan Vučković (svi iz Zagreba).