FARMACEUTI SU OD DANAS NA PRIPREMAMA U SV. MARTINU NA MURI

18.06.2012.


Pod vodstvom stručnog stožera nogometaši Slavena Belupa danas ujutro otputovali su na drugi dio priprema u Sv. Martin na Muri, gdje će boraviti do 26. lipnja.

U Sv. Martinu pripremama će se priključiti i Davor Vugrinec, koji je od kluba dobio produženi odmor.

U međimurskom izletištu vježbat ćemo dva puta dnevno gdje ćemo isključivo raditi na tjelesnim pripremama i odigrati najmanje dvije prijateljske utakmice. Svi igrači koji se nalaze na pripremama dobit će prigodu za nastup kako bi pokazali svoje vrijednosti, što se posebno odnosi na mladiće iz naše škole nogometa i igrače koji su bili na posudbi u trećeligašu Koprivnici. Pripreme u Sv. Martinu dati će nam odgovor na koje igrače možemo računati u sljedećoj sezoni, a nadamo se i nekim pojačanjima – rekao je prije odlaska u Sv. Martin trener Slavena Belupa Roy Ferenčina.

U Sv. Martinu na Muri se nalaze sljedeći igrači: Rodić, Pelin, Marković (vratari), Kokalović, Maras, Grgić, Bubnjić, Purić, Geng, Pilipović, Pašalija, Šestak (obrana), Vugrinec, Gregurina, Glavica, Delić, Brlek, Takač, Kuprešak, Čanađija (vezni), Bušić, Šaban, Vručina, Abramović, Maretić (napadači).