FARMACEUTI SU IZGUBILI S DINAMOM ALI NISU RAZOČARALI

11.11.2013.


Na gostovanju kod vodećeg Dinama naš klub je ostao bez bodova, ali igrom i konačnih ishodom (1:0) nije razočarao.
Farmaceuti se na maksimirski travnjak nisu došli braniti, već su najveći dio susreta djelovali organizirano i na vrijeme zaustavljali napade kvalitetnih domaćina, koji su do pobjedonosnog pogotka došli početkom drugog poluvremena iz jedanaesterca.
Njihov najbolji napadač Halilović ubacio je loptu s desne strane koja je u našem kaznenom prostoru u ruku pogodila Brleka, a osječki sudac Trampusbez razmišljanja dosuđuje jedanaesterca kojeg je realizirao Čop.
– Nema dvojbe, da je Dinamo puno kvalitetnija momčad od naše i uvjeren sam da će osvojiti još jedan naslov. U Maksimir smo došli da se što bolje predstavimo i možda iznenadimo, ali nažalost to nam nije uspjelo. Nemamo za čime žaliti, jer su “modri” uvjerljivo naša najbolja momčad – kazao je nakon utakmice trener Slavena Belupa Mladen Frančić i dodao:
– Imali smo i mi jednu jako veliku prigodu koju je imao Matoš u 39. minuti, ali je vratar Zelenika na vrijeme reagirao. Da smo to zabili možda bi krajnji rezultat za nas bio povoljniji. Sada nam predstoji stanka zbog reprezentativnih obveza koju ćemo sigurno jako dobro iskoristiti i na najbolji način se pripremiti za nastavak prvenstva – zaključio je Mladen Frančić koji je nakon utakmice Zagrepčanima čestitao na pobjedi.