FARMACEUTI SE VRATILI, A DANAS POČINJE PRETPRODAJA ULAZNICA ZA KOPRIVNIČKI UZVRAT

03.08.2012.


Odmah nakon sinoćnje utakmice Eurolige u Bilbau s domaćim Athleticom ekspedicija Slavena Belupa zrakoplovom se vratila u zagrebačku zračnu luku, a u jutarnjim satima autobusom u Koprivnicu.

Iako su farmaceuti izgubili prvi ogled 3. pretkola sa Španjolcima 3:1 ozračje u njihovim redovima ostalo je na visokoj razini, jer tračak nade u uspješni koprivnički uzvrat 9. kolovoza daje pogodak Mateasa Delića na baskijskom stadionu San Mames.

Već danas poslije podne trener Ferenčina zakazao je trening na kojem će krenuti s operacijom Split, s kojim u nedjelju igra u splitskom Parku mladeži (21 sat) utakmicu 3. kola Prve HNL.

U klupskim prostorijama danas počinje i pretprodaja ulaznica za uzvratni ogled Eurolige s Athleticom Bilbao.

Za natkriveni dio tribine cijena je 90, anenatkriveni 70 kuna. Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a za utakmicu vrijede godišnje ulaznice.

Prema najavama iz španjolskog kluba u Koprivnicu će na uzvratnu utakmicu doći oko 200 njihovih navijača i gostiju, a svoj dolazak najavilo je i 20 novinara. Očito, da španjolski mediji pridaju veliku pozornost ovom susretu. Prema informacijama koje smo dobili nakon povratka iz Bilbaa, nogometaši Slavena Belupa su u dva dana boravka u Španjolskoj u njihovim medijima bili prisutni više nego u posljednja tri mjeseca u Hrvatskoj!