FARMACEUTI SE SUTRA VRAĆAJU S ROGLE I NASTAVLJAJU S PRIPREMAMA NA GRADSKOM STADIONU

29.06.2015.


Nogometaši Slavena Belupa, nakon sutrašnjeg prijepodnevnog treninga na Rogli, vraćaju se u Koprivnicu gdje će nastaviti sa završnim pripremama za novu prvenstvenu sezonu koja počinje 10. srpnja.
U prijateljskoj subotnjoj utakmici koju su odigrali u Slovenskim Konjicama s prvoligašem Krkom i uvjerljivo pobijedili 5:0, bio je vidljiv značajan napredak u igri što ohrabruje i pokazuje da će naša momčad spremna dočekati novo prvenstveno natjecanje.
U susretu sa slovenskim prvoligašem prvi put za farmaceute su nastupili novopridošli vratar Matjaž Rozman iz Rudara (Velenje), te ofanzivni vezni Stefan Savić, mladi austrijski reprezentativac koji je postigao i vrlo efektan pogodak.
Obojica su pokazali da trener Željko Kopić na njih može najozbiljnije računati i da će biti pojačanja za našu momčad u novoj sezoni.
U drugom dijelu prijateljskog ogleda s Krkom, nakon operacije trbušnog zida i rehabilitacije prvi put je zaigrao i jedan od naših najboljih “veznjaka” Filip Ozobić, koji je također pokazao da će biti jedna od najvažnijih poluga standardnog sastava u novom prvenstvu.
U subotu s početkom u 18 sati Slaven Belupo će imati još jednu vrlo jaku i posljednju provjeru prije početka prvenstva s mađarskim prvoligašem FC PAKSI.
Za očekivati je da će trener Željko Kopić najveću minutažu u tom susretu dati igračima koji će krenuti u novu sezonu utakmicom s Istrom 1961 u Puli – 11. srpnja.