FARMACEUTI SE PRIPREMAJU ZA SUSRET S LOKOMOTIVOM

11.10.2011.


Nogometaši Slavena Belupa iskoristili su prvoligašku stanku za obnovu tjelesne pripremljenosti kako bi što spremniji ušli u nastavak jesenske sezone u kojoj ih u petak, 14. listopada na maksimirskom travnjaku očekuje sastav Lokomotive.

U proteklih 10-tak dana farmaceuti su odigrali dvije prijateljske utakmice izvan Koprivnice i postigli dvije pobjede. Svladali su trećeligaša Nedejeljanca s 9:0, te slovenskog prvoligaša Naftu na njenom stadionu u Lendavi 1:0, pogotkom najboljeg strijelca Leona Benka.

U obje utakmice trener Roy Ferenčina prigodu za nastup dao je svim igračima s kojima računa za susret s Lokomotivom u kojem će naša momčad nastojati ostvariti pozitivan rezultat, kako bi se zadržala u prvoj polovici ljestvice s pogledom prema vrhu i izlasku na europsku scenu.

U našem klubu svjesni su značaja utakmice s Lokomotivom, koja u pet posljednjih susreta nije postigla pobjedu, ali isto tako i igračke kvalitete sastava trenera Ferenčine koji je prije dolaska u Koprivnicu bio na kormilu zagrebačkog prvoligaša.

U našem sastavu neće biti mladog reprezentativca (U-21) Dejana Glavice zbog tri javne opomene, koji je postigao i pobjednički pogodak s Varaždinom, tako da će Ferenčina prigodu za nastup u početnom sastavu najvjerojatnije dati Stjepanu Poljaku.