FARMACEUTI SE PRIPREMAJU NA UMJETNOJ TRAVI

24.02.2011.


Niske temperature i hladno vrijeme ne pogoduju Slavenu Belupu u pripremama za početak proljetnog prvenstva u kojem farmaceuti u subotu dočekuju momčad Splita.
Ovog tjedna trener Mile Petković i njegovi suradnici igrače su najviše pripremali na igralištu s umjetnom travom, jer je pomoćni i glavni teren na Gradskom stadionu smrznut i stručni stožer našeg kluba nije ih mogao koristiti.
U sastavu koprivničkog prvoligaša sa Splitom neće biti Vedrana Purića, zbog tri javne opomene iz jesenskog dijela, te Dalibora Poldrugača koji je u posljednjoj prijateljskoj utakmici s Interom iz Zaprešića slomio prst na ruci na koji mu je stavljena udlaga. Nedostajat će i Tomislav Bušić koji još nije potpuno spreman nakon operacije ahilove tetive, a za subotnju utakmicu također su upitni lakše ozlijeđeni Drago Papa i Nikola Frljužec.
Trener Petković još nije odlučio koja će jedanaestorica istrčati u subotu (15 sati) na Gradski stadion, koju će odrediti nakon sutrašnjeg posljednjeg treninga uoči gostovanja Splićana.