FARMACEUTI S PRIPREMAMA POČINJU 16. LIPNJA

04.06.2014.


Nogometaši Slavena Belupa neće se dugo odmarati nakon što su kroz kvalifikacije s vinkovačkom Cibaliom zadržali prvoligaški status.
Trener farmaceuta Elvis Scoria prvo okupljanje i početak priprema zakazao je već za 16. lipnja (ponedjeljak), jer nova prvoligaška sezona kreće 19. srpnja.
Prvih sedam dana naša će momčad raditi u Koprivnici, a zatim će najvjerojatnije na desetodnevne pripreme u Sloveniju, gdje će igrati i prve pripremne utakmice.
Još uvijek se nije poznato na koje igrače iz prošlog prvenstva trener Scoria računa za sljedeću sezonu, što bi se trebalo znati za nekoliko dana odnosno do početka sljedećeg tjedna.
Kao što je od ranije poznato osam do deset igrača morat će napustiti naš klub jer svojom kvalitetom nisu zadovoljili, dok će većina standardnih koji su iznijeli prvoligaški opstanak i dalje ostati farmaceuti.
Stručni stožer Slavena Belupa također razmišlja i o pojačanjima s čijim imenima još ne želi u javnost, a zanimaju ga samo igrači koji imaju prvoligašku kvalitetu i koji će ojačati momčad za novu sezonu.