FARMACEUTI S PRIPREMAMA NASTAVLJAJU U UTORAK

26.01.2009.


Slaven Belupo jučer se vratio s jednotjednih priprema u Medulinu, gdje je odigrao četiri prijateljske utakmice i postigao isto toliko pobjeda. Svladao je slovenske prvoligaše, Maribor i Primorje iz Ajdovšćine (2:0, 2:0), te hrvatske drugoligaše Lokomotivu (3:0) i Istru 1961. (2:1).
– U dosadašnjem dijelu priprema ispunili smo sve planirano, odigrali šest vrlo korisnih utakmica, održali 31 trening, te isprobali sve raspoložive snage. Manjih problema s ozljedom ima Posavec (upala tetive koljena), dok su ostali igrači zdravi i uspješno podnose napore. Mladi igrači Dvorneković, Poredski, Ružman i Jakšinić opravdali su očekivanja, ali još nismo odlučili ostaju li s nama, ili će se vratiti u svoje dosadašnje klubove. Sve će biti poznato do kraja tjedna – kazao je trener Slavena Belupa Mile Petković, nakon povratka iz Medulina.
Koprivnički nogometaši danas imaju slobodan dana, a u utorak nastavljaju s pripremama na Gradskom stadionu, gdje će 29. siječnja (četvrtak) odigrati prijateljsku utakmicu s mađarskim prvoligašem Kaposvarom (13 sati). U subotu 31. siječnja Slaven Belupo odlazi u Antalyju, gdje će uz odigravanje vrlo jakih prijateljskih utakmica boraviti do 14. veljače.