FARMACEUTI S LOKOMOTIVOM OŠTEĆENI ZA UDARAC S “BIJELE TOČKE”

04.10.2015.


Koprivnički prvoligaš se još jednom vratio s uspješnog gostovanja. Ovaj put kod Lokomotive u Kranjčevićevoj gdje je odigrao neodlučeno – 1:1.
Farmaceuti su možda mogli upisati i sva tri boda da ih sudac Mario Zebec iz Cestice nije oštetio za jedanaesterac u 79. minuti kada nije dosudio najstrožu kaznu, nakon grubog prekršaja na Mateasu Deliću kojeg su zajednički učinili Perić i Bručić u svom kaznenom prostoru.
No, sedam minuta kasnije ipak je morao upotrijebiti svoju zviždaljku!
Delić je još jednom ušao u domaći kazneni prostor gdje ga je Mrčela nedozvoljeno “pokosio” i sucu s varaždinskog područja nije preostalo drugo nego pokazati na “bijelu točku”.
Muzafer Ejupi je bio neumoljiv postigavši pogodak za konačnih – 1:1.
Zasluženo smo osvojili bod i to s igračem manje jer smo u 76. minuti ostali bez isključenog Mikulića. Zadovoljan sam rezultatom kojeg smo postigli zahvaljujući drskosti i odlučnosti u samoj završnici susreta. Odluke suca ne želim komentirati iako sam kod nedosuđenog jedanaesterca burno reagirao – izjavio je nakon utakmice trener naše momčadi Željko Kopić koji je prvu promjenu u svom sastavu morao učiniti već u 30. minuti kada je zbog ozljede iz igre izašao mladi Vinko Međimorec, do tada jedan od najboljih pojedinaca, umjesto kojeg je ušao kasnije isključeni Tomislav Mikulić.
Kako smo danas prijepodne doznali stoperu Međimorcu ozlijeđen je kvadriceps i već se krenulo s njegovim liječenjem pod nadzorom dr. Eduarda Roda i fizioterapeuta Darjana Tomašića. Prema prvim prognozama Vinko Međimorec trebao bi biti spreman za sljedeće prvenstveno kolo s Hajdukom u Koprivnici – 18. listopada.