FARMACEUTI S LOKOMOTIVOM OČEKUJU POZITIVAN REZULTAT

13.10.2011.


Nogometaši Slavena Belupa u petak gostuju kod zagrebačke Lokomotive u sklopu 11. prvoligaškog kola. Utakmica će se igrati na stadionu u Maksimiru s početkom u 18 sati, a trener Roy Ferenčina ne može računati na ozlijeđene Stjepana Genga i Aljošu Vojnovića, te Dejana Glavicu koji ima tri javne opomene.

–       Najviše će nam nedostajati Glavica koji je u zadnja dva nastupa, s Hajdukom u Splitu i Varaždinom u Koprivnici postigao dva pogotka. No, imamo dobar izbor igrača i oni koji budu igrali morat će dati svoj doprinos – kazao je trener Ferenčina i dodao:

–       Lokomotiva je dobra momčad, jača nego prošle sezone, ali mi idemo po pozitivan rezultat. Imamo kvalitetnu momčad i kvalitetne pojedince i vjerujem da ćemo to pokazati na maksimirskom travnjaku – istaknuo je trener koprivničkog prvoligaša, dok je vezni igrač Mario Gregurina koji je najbliže zamjeni za Glavicu dodao:

–       Vrlo smo dobro radili na treninzima, uigravali smo sastav za sutrašnju utakmicu i nadam se da možemo do povoljnog rezultata. Spremni smo za nastup i mislim da ćemo se u Koprivnicu vratiti s osmjehom i pokazati da smo momčad za vrh ljestvice – zaključio je Gregurina.