FARMACEUTI S HRVATSKIM DRAGOVOLJCEM ŽELE SVA TRI BODA ZA USPJEŠNI OPROŠTAJ OD OVE GODINE

12.12.2013.


Iako je Hrvatski dragovoljac posljednji na ljestvici farmaceuti s dosta opreza dočekuju njegovo sutrašnje gostovanje u Koprivnici.
Ne treba zaboraviti da su dosadašnja dva ogleda završila bez pobjednika, koprivnički 2:2 a zagrebački 0:0 i da je upravo sadašnji trener Mladen Frančić prvi put ove sezone vodio Slaven Belupo na stadionu u Sigetu i osvojio toliko važan bod.
– Za svaku utakmicu pa i za Hrvatski dragovoljac pripremamo se posebno i vrlo sustavno. Već smo četiri puta gledali snimke njihovih susreta, analizirali ih i mogu reći da su dobra momčad koju nitko do sada nije baš nadigrao. Sa svakim suparnikom stvorili su dosta prigoda, ali na njihovu nesreću nisu ih realizirali. Zbog toga moramo biti jako oprezni jer oni će u Koprivnicu doći motivirani i bez posebne psihoze. Kod Dragovoljca sam primijetio da se voli nadigravati i da u svojim redovima ima nekoliko zaista kvalitetnih igrača – istaknuo je trener farmaceuta Mladen Frančić i naglasio:
– Cilj nam je da uspješno završimo ovu polusezonu što podrazumijeva našu pobjedu i ne bježimo od uloge favorita. Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica, ali nama su potrebna sva tri boda za mirniji proljetni nastavak. Za mene će to biti teža utakmica nego u gostima kod Rijeke i Splita jer se od nas očekuje stopostotni uspjeh i vjerujem da ćemo ga podariti našim navijačima i od ove godine oprostiti se na najljepši način. Do utakmice ćemo održati još dva treninga nakon kojih ću odlučiti o početnoj jedanaestorici – kazao je Mladen Frančić na današnjoj konferenciji za novinare.
Utakmicu Slaven Belupo – Hrvatski dragovoljac vodit će Andrej Burilo iz Osijeka, a njegovi pomoćnici bit će Mario Pepur i Hrvoje Radić (obojica iz Splita). Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, prvi dopunski bit će Goran Gabrilo a drugi Vedran Mamić, također iz Splita. Delegat: Šime Vukić (Rijeka).
Susret se igra u petak s početkom u 18 sati.