FARMACEUTI OTPUTOVALI NA ŠESTODNEVNE PRIPREME

07.10.2013.


Nakon vrlo važne prvoligaške pobjede u susretu s Lokomotivom (3:2) nogometaši Slavena Belupa imali su dvodnevni odmor i danas ujutro krenuli u slovenske Radence, gdje će boraviti do subote.
Za vrijeme svog boravka u Sloveniji farmaceuti će se svakodnevno pripremati u desetak kilometara udaljenom austrijskom gradiću Radskenburgu, gdje se nalazi jedan od najljepših europskih nogometnih kampova u kojem su pripreme obavljaju Arsenal, Schalke, Borussia (Dortmund), Werder, bečka Austrija i ostali poznati europski klubovi.
Prije odlaska na slovensko-austrijske pripreme trener Slavena Belupa Mladen Frančić je rekao:
– Iskoristit ćemo dvotjednu stanku zbog nastupa reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za SP kako bih se što bolje pripremili za prvoligaški nastavak u kojem nas očekuje i dalje velika borba u svakoj utakmici. Pobjeda u susretu s Lokomotivom veliki nam je poticaj i mislim da smo na najboljem putu da naš klub krene prema sredini ljestvice – kazao je prvi stručnjak našeg kluba i nastavio:
– Za vrijeme boravka u Radencima nećemo igrati niti jednu prijateljsku utakmicu a najviše ćemo raditi na tehničko-taktičkim pripremama momčadi, te naravno na još boljoj tjelesnoj spremi svakog pojedinca. Na pripremama se nalaze samo igrači na koje mogu računati za sljedeće prvenstvene susrete, dok su ozlijeđeni ostali u Koprivnici i radit će pod posebni nadzorom i posebnim programom – istaknuo je Mladen Frančić.
Uz našeg glavnog trenera u Radencima senalaze i njegovi pomoćnici Marijo Dodik i Vedran Medenjak, trener vratara Mario Hontić, te fizioterapeuti Dražen Papac i Darjan Tomašić.