FARMACEUTI OTPUTOVALI NA PRIPREME U ZREČE, A UTAKMICA S RUSKIM ANŽIJEM OTKAZANA

19.06.2013.


Danas prije podne nogometaši Slavena Belupa otputovali su na desetodnevne pripreme u već tradicionalnu slovensku sredinu – Zreče.
Na popisu trenera Ivana Katalinića i njegovih suradnika nalazi se 26 igrača koji će kroz prijateljske utakmice nastojati izboriti mjesto među odabranicima s kojima će Slaven Belupo krenuti u novu prvoligašku sezonu.
Prije odlaska u Zreče prvi stručnjak koprivničkog prvoligaša je rekao:
U uvodnom dijelu priprema s kojima smo krenuli 10. lipnja imali smo na provjeri veliki broj igrača koje smo testirali kroz treninge i tri međusobne utakmice. Neki od njih nisu zadovoljili i dali smo im odriješene ruke, dok će ostali svoje sposobnosti imati priliku pokazati na prijateljskim utakmicama u Sloveniji. Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom priprema na kojima smo jako dobro radili i obavili veliki dio posla na stjecanju tjelesne pripremljenosti – kazao je Ivan Katalinić i nastavio:
Na slovenskim pripremama svi će imati priliku pokazati svoju kvalitetu što će nam biti još jedan test za konačni izbor igrača na koje ćemo računati u novom prvenstvu. Naravno da će neki,koji se nalaze na pripremama u Zreču otpasti, što ovisi o još nekim mogućim dolascima u naš klub. No, o tome je za sada prerano govoriti – završio je trener Ivan Katalinić
Prvu provjeru na pripremama u Sloveniji farmaceuti će imati u nedjelju sa slovenskim prvoligašem Celjem u Zreču jer je utakmica s ruskim prvoligašem Anžijem, koja se trebala igrati u Rušama kod Maribora otkazana na zamolbu organizatora.