FARMACEUTI OSVOJILI VELIKI BOD S DINAMOM

13.04.2015.


Nakon vrlo dobre igre i osvojenog nedjeljnog boda s vodećim Dinamom igrači Slavena Belupa održali su danas prije podne trening na Gradskom stadionu pod vodstvom svog stratega Ante Čačića, koji je itekako zadovoljan jučerašnjom predstavom svoje momčadi pred ispunjenom koprivničkom tribinom na kojoj se našlo 3.000 posjetitelja.
Osvojili smo vrlo važan bod, čak mogu reći i veliki koji nam je bio jako potreban jer se nalazimo u situaciji koja još nije sigurna. Jasno, da smo svi zadovoljni ishodom koji će nam mnogo značiti u nastavku sezone. Očekivao sam da se možemo ravnopravno suprostaviti Dinamu, naglasio sam to i prije utakmice i sve čestitke našim igračima – ističe Ante Čačić i nastavlja:
Od samog početka krenuli smo prema naprijed i tražili svoju priliku u užoj obrani gostiju, ali u tome nismo uspjeli. Zato smo uspjeli razbiti ritam igre Dinama što ne uspijeva baš svakom prvoligašu i u tim nakanama nismo primili pogodak, što je za nas također vrlo važno. Bila je to po meni prava natjecateljska utakmicu u kojoj su nedostajali samo pogoci s kojima bi susret imao još veću težinu. Još jednom ističem borbenost cijele momčadi koja je pokazala da ima karakter i protiv najboljeg prvoligaša – zaključio je trener našeg kluba.
Iako je bod osvojen s Dinamom zaista velik u Slavenu Belupu već se razmišlja o Zagrebu, sljedećem gostu na koprivničkom travnjaku. Ogled će također biti u nedjelju (19 sati)u kojem će farmaceuti tražiti pobjedu s kojom bi, ako je ostvare, napravili značajan pomak prema prvoj polovici ljestvice.