FARMACEUTI OČEKUJU POZITIVAN REZULTAT U ŠIBENIKU

14.08.2009.


Nakon pobjede u susretu s Hajdukom Slaven Belupo danas odlazi na sutrašnje gostovanje u Šibenik, gdje je vrlo teško osvajao bodove i gdje posljednjih sezona nije imao previše uspjeha. No, s dolaskom novog trenera Zlatka Dalića u koprivničkom prvoligašu vjeruju, da bi mogli prekinuti lošu tradiciju i s pozitivnim se rezultatom vratiti u Koprivnicu.
– Poslije uspjeha sa Splićanima momčad je stekla sigurnost, atmosfera je vrlo dobra, motivirani smo i što je najvažnije kompletirani, jer se u sastav vraća Mars koji nije nastupio s Hajdukom. Igrači su svjesni da ih u Šibeniku očekuje opasan suparnik koji će tražiti pobjedu, kao i njihov novi trener Karačić koji je momčad preuzeo ovog tjedna. No, ni Šibenčanima neće biti lako i vjerujem da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni postignutim rezultatom – kazao je Zlatko Dalić trener Slavena Belupa, koji je posljednjih nekoliko dana uigravao momčad bez Aljoše Vojnovića.
– Vojnović se ozlijedio s Hajdukom i neće kandidirati za momčad, ali na raspolaganju imam dobar izbor napadača i neće biti posebnih problema. U Šibeniku ću od igrača tražiti da prekinu nepovoljan niz na gostovanjima, jer Slaven Belupo mora donositi bodove i s vrućih travnjaka, ako želi biti u samom vrhu. Uspijemo li u tome nitko sretniji od mene – zaključio je Zlatko Dalić.