FARMACEUTI OČEKUJU NOVA TRI BODA

15.09.2011.


Slaven Belupo će utakmicu 8. prvenstvenog kola s NK Lučko igrati u petak na koprivničkom stadionu s početkom u 19 sati.

Bit će to njihov prvi službeni susret jer je Lučko tek ovog ljeta postalo prvoligaš, koje je u dosadašnjih sedam kola osvojilo svega bod i pretposljednje je na ljestvici.

Međutim, farmaceuti s velikom ozbiljnošću dočekuju zagrebačkog prvoligaša, koji u svojim redovima ima nekoliko iskusnih i provjerenih igrača.

–       Favoriti smo u ovom susretu, ali to moramo pokazati na travnjaku. Samo maksimalnim pristupom od prve minute možemo do uspjeha i rezultata kojeg očekujemo. Izgubljena utakmica u Osijeku dobra nam je opomena i greške koje smo učinili u prošlom kolu ne smiju nam se ponoviti – kazao je na konferenciji za novinare Pavo Crnac, prvi suradnik trenera Roy Ferenčine, te istaknuo:

–       Zbog tri javne opomene nedostajat će nam Josip Brezovec umjesto kojeg će u početnom sastavu biti mladi reprezentativac Dejan Glavica. Lučko je bolja momčad nego što pokazuje njen trenutačni plasman, ali bodovi moraju ostati u Koprivnici kako bi zadržali mjesto u vrhu ljestvice i nastavili put prema Europi – završio je Pavo Crnac.

Nakon prvenstvene utakmice s Lučkim naša momčad će se pripremati za 1/16 finala Hrvatskog kupa sa županijskim ligašem Graničarom iz Lazama kraj Nove Gradiške, kod kojeg će gostovati u srijedu 21. rujna. Utakmica se igra s početkom u 15.30 sati.