FARMACEUTI NA KANTRIDI BEZ SEDMORICE STANDARDNIH

07.12.2012.


Slaven Belupo je ove jeseni napravio zaista dobar posao. Uvrstio se u polufinale Hrvatskog kupa i prvenstvenom pobjedom u susretu s Osijekom ostao u prvoj polovici prvoligaške ljestvice.

No, u subotu ga očekuje posljednji jesenski susret na Kantridi s drugoplasiranom Rijekom koja je od svih prvoligaša najviše uložila u svoju momčad i čije su ambicije biti uz bok vodećem Dinamu.
Za nas je gostovanje na Kantridi kao i svako drugo i naše domaćine shvaćamo vrlo ozbiljno. Zbog ozljeda su otpali Rak, Batarelo, Kokalović, Vugrinec i Gregurina, dok žute kartone moraju odraditi Grgić i Geng. Bit ćemo jako oslabljeni, ali imamo samopouzdanja i bez obzira na nedostatak čak sedmorice igrača u Rijeci se želimo predstaviti u dobrom izdanju i nastojat ćemo ostvariti pozitivan rezultat – istaknuo je trener našeg kluba Roy Ferenčina i nastavio:
Opet će prigodu za nastup dobiti nekoliko mladih igrača od kojih očekujem da pokažu svoj potencijal. Iako su Riječani favoriti mi se nećemo predati već ćemo se boriti do posljednje minute. Ako na Kantridi odigramo kao s Osječanima tada ne strahujem za rezultat – završio je trener Ferenčina, koji ima zaista velikih problema sa sastavom i koji će početnu jedanaestoricu odrediti uoči današnje utakmice koja počinje u 19 sati uz izravni prijenos na MAXtv.