FARMACEUTI KRENULI S PRIPREMAMA

14.06.2011.


Danas u 10 sati na koprivničkom stadionu započele su pripreme Slavena Belupa za sljedeću prvoligašku sezonu.
Prvom okupljanju igrača nazočili su predsjednik kluba Stanislav Biondić, direktor kluba Robert Markulin, budući direktor kluba Zvonimir Šimunović i tehnički direktor Robert Kerovec.
Nakon što su pozdravili igrače i stručni stožer održana je konferencija za novinare na kojoj je predsjednik kluba Stanislav Biondić rekao:
Naše su ambicije u novom prvenstvu veće nego u prošlom i mislim da ih možemo ostvariti. Imamo puno povjerenje u trenera Roya Ferenčinu, kao i u igrače koji će nastupiti za naš klub – istaknuo je Stanislav Biondić, dok je direktor kluba Robert Markulin na upit novinara izjavio:
S Bagarićem smo sporazumno raskinuli ugovor jer nam je bio preskup, a za tu poziciju imamo novopridošlog Pilipovića i mladog Genga. S pripremama je započeo i naš bivši igrač Dejan Šomoci koji je prošlu sezonu proveo u županijskom ligašu Dravi iz Novigrada Podravskog i ako zadovolji trenera Ferenčinu s njim ćemo potpisati ugovor.
Budući direktor kluba i bivši igrač Slavena Belupa Zvonimir Šimunović naglasio je:
Odlučili smo veću pozornost posvetiti našim mladim igračima koji su prošli klupsku školu nogometa i od kojih mnogo očekujemo. Svoju kvalitetu pokazali su na nedavnom turniru Kvarnerska rivijera i neke od njih uključili smo u pripreme. Uvjeren sam, da će ispuniti naša očekivanja. Popis igrača koji su započeli s pripremama nije potpun, očekujemo još neke prinove i uskoro bi njihova imena trebala biti poznata – zaključio je Zvonimir Šimunović.
– Prvoj prozivci trenera Ferenčine, te njegovih pomoćnika Pavi Crncu i Branku Baliju javili su se sljedeći igrači:
Rodić, Nurković, Zdelar, Marković (vratari), Purić, Kokalović, Maras, Šestak, Bubnjić, Milardović, Poljak, Mujanović, Gregurina, Benko, Vojnović, Havojić, Pilipović, Bušić, Geng, Poredski, Brlek, Čanađija, Kuprešak, Šomoci i Jakšinić, te ozlijeđeni Jurakić.