FARMACEUTI KRENULI S ODIGRAVANJEM PRIJATELJSKIH UTAKMICA

26.06.2014.


Prvu provjeru na pripremama u Zreču nogometaši Slavena Belupa imali s reprezentacijom Sindikata slovenskih profesionalnih nogometaša, sastavljenu od igrača koji traže angažman.
U vrlo dobroj utakmici koja je odigrana na stadionu Dravinje u Slovenskim Konjicama po kišovitom i prohladnom vremenu susret je završen bez pobjednika – 1:1.
Slovenci su prvi došli u vodstvo pogotkom Patrika Brandona početkom utakmice, dok je izjednačio Filip Ozobić u 61. minuti nakon jedne vrlo lijepe akcije veznog reda naše momčadi, koja nije iskoristila još nekoliko stopostotnih prigoda.
Strijelac izjednačujućeg pogotkaOzobić u 53. minuti nije iskoristio kazneni udarac nakon prekršaja na Filipu Jazviću, koji je u igru ušao odmah na početku drugog poluvremena i bio jedan od najopasnijih napadača farmaceuta.
SLAVEN BELUPO: Picak (od 46. Marković), Purić (od 66. Geng), Fuštar, Senić, Melnjak, Brlek, Crepulja (od 46. Parlov), Matoš (od 46. Jazvić), Ozobić, Novinić (od 46. Glavina), Filpović (od 46. Delić).
Trener: Elvis Scoria.
Svoju drugu provjeru na pripremama u Zreču Slaven Belupo će imati u petak (27. lipnja) sa slovenskim prvoligašem Krkom iz Novog Mesta, dok će u nedjelju (29. lipnja) u Slovenskim Konjicama igrati s rumunjskim prvoligašem Petrolul.