FARMACEUTI JOŠ JEDNOM OSTALI BEZ BODOVA NA SVOM STADIONU

20.10.2014.


Iako je Slaven Belupo odigrao dobru utakmicu u susretu s Hajdukom bodovi su ipak otišli u Split.
Koprivničanci su bili bolja momčad veći dio susreta, imali izglednije prigode od Hajduka, dok su naši napadači promašili tri stopostotne šanse od kojih su barem jednu morali iskoristiti.
Nakon utakmice trener Elvis Scoria bio je vidno nezadovoljan konačnim ishodom jer su farmaceuti s obzirom na ostale rezultate propustili prigodu da napuste posljednje mjesto na ljestvici.
U prvom dijelu susreta Hajduk je imao nešto veći posjed lopte, ali igra je bila izjednačena. Vrlo nespretno i nesretno primili smo pogodak i to iz jedne naše greške, koju su Splićani realizirali na najbolji način. Izgleda da nas rezultat previše kažnjava i zaista nemamo sreće – istaknuo je Scoria i nastavio:
U drugom poluvremenu vrlo dobro smo krenuli, nastojali izjednačiti, ali nažalost u tome nismo uspjeli. Imali smo odličnih prilika koje se ne smiju promašiti, ali nama se upravo to dogodilo. Mislim da bi najrealnije bilo podjela bodova s obzirom na ono što smo pokazali na travnjaku. Razočarani smo što nismo nastavili pozitivan niz i propustili pred našim navijačima još jednu prigodu. Ispuštamo bodove koji su nam u ovom trenutku jako važni u borbi za opstanak. Iskreno mislim da nismo pravi, ne zabijamo golove iako stvaramo prilike. Nikako da nam se “otvori”, najneučinkovitija smo momčad prvenstva i to me zaista zabrinjava. Sada odlazimo na jedno teško gostovanje kod Istre koja je također u nezavidnoj situaciji i sigurno da nas očekuje još jedna teška utakmica – završio je trener Slavena Belupa Elvis Scoria, dok je strateg Hajduka zadovoljan pobjedom rekao:
Belupo je odigrao možda i najbolju utakmicu otkako vodim Hajduk, ali mi smo pobijedili. Nekad je bilo obrnuto, pa bi Slaven osvojio bodove i to je draž nogometa. Čestitam igračima obje momčadi na vrlo korektnoj igri – zaključio je Igor Tudor, trener Hajduka.