FARMACEUTI DANAS ODLAZE U SJEVERNU IRSKU

24.07.2012.


Nogometaši Slavena Belupa danas će u 13 sati sa Gradskog stadiona autobusom otputovati u zagrebačku zračnu luku, gdje u 16 sati posebnim zrakoplovom odlaze u Sjevernu Irsku na uzvratnu utakmicu drugog pretkola Eurolige s Portadownom.

Na put u Sjevernu Irsku odlazi samo 16 igrača, dok će kod kuće ostati još nedovoljno od ozljeda oporavljeni Mario Gregurina i Dejan Glavica, te Davor Vugrinec, a u Portadown neće ni Borislav Pilipović koji ima problema s vizom. Jučer je iznenada temperaturu dobio Stjepan Geng, tako da je i njegov odlazak upita. Svi će oni vježbati u Koprivnici i pripremati se za nedjeljni susret s Istrom 1961.

–   Odmah nakon prve utakmice koju smo uvjerljivo dobili sa 6:0 odlučili smo da na uzvrat u Sjevernu Irsku ide manji broj igrača, jer nas čeka naporan put i nekima je potreban odmor. Usto, igramo i prvoligaško prvenstvo i moramo jako dobro rasporediti snage – kazao je trener Roy Ferenčina i dodao:

–   S Portadodownom će prigodu za nastup dobiti neki igrači koji su do sada imali manju minutažu i to će im biti prilika da pokažu svoje sposobnosti. Vjerujem u svakog od njih i nadam se da će opravdati povjerenje. Iz Sjeverne Irske gdje igramo u četvrtak navečer odmah se vraćamo u Hrvatsku u koju ćemo doći u petak u jutarnjim satima. Već u nedjelju u Koprivnici dočekujemo Istru iz Pule s kojom želimo sva tri boda kako bi naš prvoligaški start poslije pobjede u Vinkovcima i dalje bio uspješan – zaključio je trener našeg kluba.