FARMACEUTI DANAS KREĆU U OPERACIJU RIJEKA, BEZ MLADIH REPREZENTATIVACA

05.09.2012.


Današnjim prijepodnevnim treningom nakon sjajne osječke pobjede, Slaven Belupo je započeo operaciju Rijeka s kojom će zbog reprezentativnih obveza igrati za desetak dana na koprivničkom stadionu – 16. rujna.

Trener Ferenčina na nekoliko treninga na raspolaganju neće imati Bubnjića, Čanađiju i Brleka koji se nalaze na pripremama mladih reprezentacija: U-21, U-20 i U-19, te Dejana Glavicu koji zbog želučanih tegoba nije nastupio u Osijeku i čije su zdravstvene prognoze upućivale na mogućnost operacije slijepog crijeva. Srećom, situacija se smirila, Glavica će mirovati nekoliko dana i potom se očekuje njegovo uključenje u trenažni proces.
Nažalost, Glavica je zbog zdravstvenih problema morao propustiti odlazak u reprezentaciju U-21 u kojoj se od naših igrača sada nalazi samo Igor Bubnjić koji će najvjerojatnije, kako je najavio izbornik Ivo Šušak nastupiti u početnom sastavu s odgovarajućom vrstom Španjolske.
Ostala dvojica naših mladih reprezentativaca, Dario Čanađija (U-20) i Petar Brlek (U-19) nalaze se na provjernim pripremama u Ludbregu koje se održavaju za službene reprezentativne nastupe. Starija će sljedeće godine na SP u Tursku, a mlađa ove jeseni na kvalifikacijski turnir za EP s Islandom, Gruzijom i Moldavijom.