FARMACEUTI ĆE S LOKOMOTIVOM U ZAGREBU NASTUPITI BEZ OSMORICE STANDARDNIH IGRAČA

22.11.2012.


Slaven Belupo će u znatno oslabljenom sastavu igrati u petak u gostima kod zagrebačke Lokomotive (18 sati), gdje će nastupiti čak bez osmorica standardnih igrača.

Rak, Batarelo, Vugrinec, Maras i Pilipovića ozlijeđeni su od ranije, a njima su se nakon utakmice kupa u Zadru još priključili Purić i Bubnjić. Usto, Gregurina ima tri javne opomene i ne može kandidirati za momčad.
Očito, da će trener Ferenčina imati velikih problema s početnom postavom na stadionu u Maksimiru, gdje ga očekuju vrlo dobri „lokosi“.
Još uvijek ne znam kojim ću igračima dati povjerenje, jer mi u ovakvoj situaciji nije lako odrediti početnu jedanaestoricu. Nisam očekivao da ću uoči utakmice imati toliko problema, ali što se može. Naravno, da bi u takvoj situaciji bio zadovoljan bodom, jer Lokomotiva ima dobro selekcioniranu momčad što je pokazala u prošlom kolu kada je s Hajdukom u Splitu osvojila bod – kazao je na konferenciji za novinare trener našeg kluba Roy Ferenčina i nastavio:
U sutrašnjoj utakmici od svakog naše igrača na maksimirskom travnjaku očekujem maksimalnu borbenost i zalaganje, jer samo tako možemo ostati nepobijeđeni – završio je trener Ferenčina.
Utakmicu Lokomotiva – Slaven Belupo vodit će Marko Matoc iz Zaprešića, dok će njegovi pomoćnici biti Siniša Premužaj iz Varaždina i Goran Loparac iz Sladojevaca.