FARMACEUTI ĆE S HAJDUKOM NASTUPITI OSLABLJENI, ALI NAJAVLJUJU BORBU DO POSLJEDNJEG DAHA

30.03.2012.


Uz Dinamo, Hajduk je najveći “magnet” za prvoligaške utakmice Slavena Belupa na koprivničkom stadionu. Očekuje se, da će u subotu tribina biti ispunjena do posljednjeg mjesta, jer obje momčadi najavljuju borbu do posljednjeg daha.

Jako smo oslabljeni, nedostajat će nam čak pet standardnih igrača, ali iz te situacije ne možemo. Prigodu za nastup s Hajdukom dobit će nekoliko naših mladih i potencijalnih igrača i vjerujem da će opravdati moje povjerenje. Hajduk je dobro posložen, također je spoj mladosti i iskustva, ali ja vjerujem u svoje dečke i nema predaje do posljednje sekunde. Siguran sam da ćemo igrati borbeno i agresivno i da će naši dečki dati sve od sebe za pozitivan rezultat – istaknuo je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina i naglasio:

Ako želimo u Europu važan nam je svaki bod, ostalo je još sedam utakmica do kraja i jasno da ovisimo samo o sebi. Pozivam naše navijače da nas podrže u subotu sa Splićanima, jer nam je podrška iz gledališta jako potrebna i daje nam dodatni motiv za uspjeh. Nadam se, da ćemo i nakon utakmice zadržati treće mjesto, igrači su svjesni što bi nam donijela pobjeda s Hajdukom i spremni su za veliku borbu. Jasno, da će nam trebati i dosta sreće, jer je Hajduk uvijek Hajduk – zaključio je trener našeg kluba.

Na subotnjem ogledu s Hajdukom Davoru Vugrincu potreban je još jedan pogodak da postane najbolji stijelac u povijesti hrvatskog prvoligaškog nogometa. Nadamo se, da će mu to uspjeti upravo s Hajdukom i da će još jednom obradovati naše navijače.