FARMACEUTI ĆE PRVU PROVJERU NA PRIPREMAMA U ZREČU IMATI U NEDJELJU S CELJEM

20.06.2013.


Nogometaši Slavena Belupa od jučer se nalaze na desetodnevnim pripremama u Zreču, gdje su u poslijepodnevnim satima na travnjaku domaćeg kluba održali prvi trening.
Nakon što je otpao prijateljski susret s ruskim prvoligašem Anžijem koji se trebao odigrati u subotu u Rušama kod Maribora, kojeg je otkazao slovenski organizator, farmaceuti će prvu provjeru imati u nedjelju u Zreču s Celjem u 17 sati.
Bit će to prigoda za trenera Ivana Katalinića i njegove suradnike da se uvjere u sposobnosti igrača iz prošlog prvenstva, kao i u kvalitetu onih koji su ovih dana s našim klubom potpisali ugovor: Marin Matoš, Petar Filipović (Cibalia), Matej Bagarić (Inter), Dario Melnjak (Zelina) i Ljuban Crepulja (Hrvatski dragovoljac).
Pod povećalom će isto tako biti Dženan Haračić, Vilim Posinković i Mateo Roksman koji se nalaze na probi, kao i trojica juniora: David Arap, Luka Sminderovac i Matej Senić koji se također nalaze u Zreču.
Od igrača na koje se računa u sljedećoj sezoni na pripreme u Zreče nisu otputovali mladi reprezentativci Dario Čanađija i Petar Brlek koji se sa selekcijom Hrvatske (U-20) nalaze na Svjetskom prvenstvu u Turskoj, te Enes Novinić zbog terapija nakon operacije ramena.
Farmaceuti su jučer sporazumno raskinuli ugovor s Mariom Jelavićem koji je zimus došao u naš klub i nije se uspio nametnuti, dok će Matej Herent i Jurica Maretić najvjerojatnije na posudbu.