FARMACEUTE U SRIJEDU U LUDBREŠKOM SIGECU PROVJERAVA DRUGOLIGAŠ ZELINA

23.07.2013.


Nogometaši Slavena Belupa jučer su imali slobodno a danas prije podne okupili su se na Gradskom stadionu gdje su održali trening, koji će također imati i u poslijepodnevnim satima.
U sklopu priprema za sljedeću prvenstvenu utakmicu s Lokomotivom u Maksimiru, koja će se igrati u ponedjeljak 29. srpnja, farmaceuti će u srijedu poslije podne gostovati u Ludbreškom Sigecu gdje će u povodu 80. obljetnice NK Mladost odigrati prijateljsku utakmicu s drugoligašem Zelinom s početkom u 18 sati.
Trener Ivan Katalinić u ogledu sa zelinskim drugoligašem prigodu će dati svim raspoloživim snagama među kojima neće biti Marina Matoša koji je jučer obavio detaljan liječnički pregled trbušnog zida, čiji bi nalazi trebali biti poznati tijekom dana.
U posljednjoj utakmici 2. prvoligaškog kola Lokomotiva je gostovala kod Osijeka i pobijedila 1:2, te se sa šest osvojenih bodova kao i vodeći Dinamo nalazi na drugom mjestu.
Ostali rezultati 2. kola: Dinamo – Zadar 3:0, Slaven Belupo – Hrvatski dragovoljac 2:2, Istra 1961 – Split 1:1, Hajduk – Rijeka 1:1.