DVIJE PRIJATELJSKE PROVJERE FARMACEUTA – GLAVNA SA SLOVENSKIM ZAVRČOM

02.09.2014.


Zbog ogleda nogometne reprezentacije Hrvatske s Ciprom i Maltom u tijeku je prvoligaška stanka koja će trajati do 13. rujna kada će se igrati utakmice osmog prvenstvenog kola u kojem će Slaven Belupo gostovati kod Zadra.
Susret sa Zadranima čiji je novi trener iskusni i provjereni Miroslav Ćiro Blažević od najveće je važnosti za našu momčad, jer se Zadar nalazi na pretposljednjem mjestu s bodom prednosti ispred koprivničkog prvoligaša koji na tom gostovanju mora tražiti pozitivan rezultat, ako ne želi ostati na začelju ljestvice.
Zbog toga je stručni stožer kojeg predvodi trener Elvis Scoria organizirao kratke pripreme u sklopu kojih će Slaven Belupo odigrati dvije prijateljske utakmice.
Ako vremenske prilike dozvole prva će biti sutra (srijeda) u Kuzmincu gdje će se kombinirana momčad farmaceuta sastati s novim županijskim prvoligašem Tehničarom iz Cvetkovca.
Susret je zakazan za 17 sati, a trener Scoria prigodu za nastup uglavnom će dati novopridošlim igračima i nekolicini mladića iz momčadi Slaven B, koja se natječe u Međužupanijskoj ligi.
Glavnu provjeru tijekom priprema za nastavak prvenstva Slaven Belupo će imati u subotu u gostima kod slovenskog prvoligaša Zavrča na igralištu Drave u Stoicima. Susret je također predviđen za 17 sati.