Druga momčad Slaven Belupa osvojila turnir u Pakracu, Vuić najbolji mladi igrač

13.08.2019.


Druga momčad Slaven Belupa, pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka, osvojila je prvo mjesto na “Memorijalnom turniru za poginule branitelje” igranom na Gradskom stadionu u Pakracu. Slavenaši su u polufinalu svladali Moslavinu nakon raspucavanja s ‘bijele točke’. U regularnom dijelu rezultat je bio 2:2, a strijelci za Slaven bili su Čanađija i Lisjak. U raspucavanju su sigurni bili Rengel, Liklin, Čanađija, Čovo i Laušić što je bilo dovoljno za plasman u finale. Valja istaknuti da je vratar Šugić obranio dva jedanaesterca.

U utakmici za prvo mjesto naša je momčad porazila Hajduk iz Pakraca rezultatom 4:3 i tako osvojila turnir. Redom su strijelci bili Liklin, Kožarić, Vuić i Brković. Veznjak Vuić proglašen je najboljim mladim igračem turnira. Spomenimo da je drugo mjesto osvojio Hajduk, treće Moslavina, a četvrto Kamen iz Sirača.

Sastav NK Slaven Belupo II

vs. Moslavina: Šugić – Jakupak, Mamić, Kudumija, Štritar – Čanađija, Vuić, Laušić – Katuša, Delić, Rodriguez. Još su igrali: Lisjak, Varović, Čovo, Rengel, Kožarić, Liklin, Popić.

vs. Hajduk: Slukić – Varović, Lisjak, Hlevnjak, Čovo – Popić, Liklin, Brković – Rodriguez, Rengel, Kožarić. Još su igrali: Kudumija, Štritar, Delić, Jakupak, Laušić, Vuić, Katuša, Mamić i Kratzl.