DINO ŠTIGLEC IMAO JE NAJVIŠE NASTUPA ZA SLAVEN BELUPO U JESENSKOJ SEZONI

04.01.2017.


Prema statističkim klupskim podatcima najviše odigranih utakmica u jesenskom prvenstvu (stopostotni učinak) imao je lijevi bek naše momčadi Dino Štiglec, koji je odigrao svih 20 kola.
Štiglec niti jednom nije bio zamijenjen ili morao napustiti susret prije isteka 90. minute, tako da njegova prisutnost na travnjaku iznosi 1.800 minuta.
Usto, Dino je postigao jedan pogodak i to u prvom kolu s Interom iz Zaprešića, te imao četiri asistencije. Nema dvojbe, da je svojom “ljevicom” pridonio osvajanju bodova našeg kluba i pokazao da je nezamjenjiv na lijevom boku koprivničkog prvoligaša.
Isto toliko nastupa u jesenskoj sezoni, ali s nešto manjom minutažom (1.662) imao je napadač Mirko Ivanovski koji je postigao 6 pogodaka, te upisao jednu asistenciju.
S 18 nastupa u jesenskom prvenstvu još se mogu pohvaliti Božo Musa i kapetan Vedran Purić koji su također bili među najboljim igračima naše momčadi, dok se iza njih sa 16 nastupa nalaze Soren Christensen i Nikola Katić, itd.
Najviše asistencija u jesenskoj sezoni od igrača Slavena Belupa imao je Stefan Savić koji je bio šest puta “dodavač” kod pogodaka naše momčadi.