DINAMO JE NAŠA NAJBOLJA MOMČAD ALI NISMO BEZ IZGLEDA – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

05.05.2016.


Slaven Belupo se u petak u prvenstvenom susretu s novo-starim hrvatskim prvakom Dinamom oprašta od svojih navijača u ovoj sezoni.
Bit će to u sklopu pretposljednjeg prvoligaškog kola u kojem će naši igrači, uvjereni smo, pokazati svoju kvalitetu i nastojati se što bolje suprostaviti najboljoj momčadi prvenstva – zagrebačkim Modrima.
Na konferenciji za novinare prije ogleda s Dinamom trener naše momčadi Željko Kopić je rekao:
Kako je to posljednja utakmica pred našim navijačima i to protiv državnog prvaka očekujem našu dobru igru koja mora biti na najvišoj razini, ako želimo postići povoljan rezultat. Naš je cilj da se pokažemo u što bojem svjetlu i potvrdimo kvalitete nastupe u završnici prvenstva. Trenutačno nas zanima samo prvenstveni susret, a o finalu Kupa s istim suparnikom za nekoliko dana u Osijeku razmišljat ćemo tek nakon prvoligaškog ogleda – kazao je Željko Kopić i nastavio:
Znamo tko je Dinamo, svjesni smo njegove kvalitete, ali nismo bez izgleda. Momčad ću odrediti nakon posljednjeg treninga, jer neki igrači imaju manjih problema s lakšim ozljedama – zaključio je trener našeg kluba, dok je igrač Mario Gregurina dodao:
Jako smo motivirani za prvenstveni susret s Modrima jer to je obveza prema našim navijača, a o kup-ogledu, kao što je rekao trener razmišljat ćemo nakon utakmice u petak. Volio bih da se od našim navijača u ovoj sezoni oprostimo pobjedom koja bi nam bila veliki poticaj za finale s istim suparnikom sljedećeg utorka u Osijeku. Dinamo ima veliki izbor kvalitetnih igrača, ali to ne mora biti presudno jer mi na koprivničkom stadionu možemo biti bolji od svakog prvoligaša – kazao je Mario Gregurina.
Utakmicu Slaven Belupo – Dinamo koja će početi u 18 sati vodit će Mario Zebec iz Cestice, a njegovi pomoćnici bit će Goran Perica (Šibenik) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Četvrti sudac je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), a delegat Stipe Doljanin (Hrvace).