Delegirani suci utakmice Slaven Belupo – Hajduk

06.03.2019.


Nogometaši Slaven Belupa u utakmici 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige odmjerit će snage s Hajdukom, šestoplasiranom momčadi prvenstva. Utakmica će se igrati u subotu, 9. ožujka, na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš s početkom u 15:00 sati.

Pravdu u susretu Slaven Belupa i Hajduka dijelit će Fran Jović, pomoćnici će mu biti Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac, a četvrti sudac utakmice bit će Ivan Vučković. Sva četvorica dolaze iz Zagreba.  Darko Kolesarić iz Osijeka bit će delegat, a Miro Marijanović, također iz Osijeka, kontrolor utakmice.

Podsjetimo još jednom, subotnja utakmica igrat će se s početkom u 15 sati, blagajne će se otvoriti tri sata ranije, a ulazi na stadion dva sata uoči početka susreta. Ulaznice za sve tribine moći će se kupiti i u pretprodaji u petak od 14 do 17 sati na blagajni kod ulaza na tribinu za domaće navijače. Molimo sve zainteresirane da svoje karte osiguraju što prije kako bi se izbjegle gužve uoči samog susreta. Svaka osoba moći će kupiti po jednu kartu uz predočenje osobne iskaznice.