Delegirani suci utakmice Slaven Belupo – Hajduk

07.08.2019.


Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će u sklopu četvrtog kola Hrvatski Telekom Prve lige odmjeriti snage sa splitskim Hajdukom. Utakmica će se igrati s početkom u 18 sati, a glavni djelitelj pravde bit će Marko Matoc iz Zaprešića. Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Stupna bit će pomoćni suci, dok će četvrti biti Tomislav Bionda iz Zaprešića. Delegat utakmice bit će Ivan Smokrović iz Rijeke, a kontrolor Domagoj Ljubičić iz Osijeka.

Podsjetimo još jednom, s obzirom na kapacitet stadiona, na do sada prodane godišnje ulaznice i ulaznice koje ne idu u redovnu slobodnu prodaju te na veliki interes gostujućih navijača, molimo sve zainteresirane da svoju kartu osiguraju što ranije kako bi se izbjegle gužve na blagajnama uoči utakmice i kako ne bi ostali bez iste. U pretprodaji i na dan utakmica bit će dostupno nešto više od 1400 karata, uključujući i one rezervirane za gostujuće navijače.

Svoje ulaznice, koje će koštati 40 kuna za sve dijelove tribine, možete osigurati u pretprodaji u petak od 14 do 17 sati na blagajni 1 ili ih možete kupiti na dan utakmice kada se ‘vrata stadiona’ otvaraju dva sata uoči susreta Slaven Belupa i Hajduka. Za sve dodatne informacije nazovite 048/220-034 ili pošaljite upit na e-mail: nk.slaven-belupo@kc.t-com.hr.