DEJAN GLAVICA PREDSTAVLJEN KOPRIVNIČKIM NOVINARIMA

26.08.2011.


Na konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice s Karlovcem predstavnicima koprivničkih medija predstavljeno je novo pojačanje Slavena Belupa, Dejan Glavica, koji je među farmaceute došao ovog tjedna iz varaždinskog prvoligaša.

Sjajno sam prihvaćen u Koprivnici, odabrao sam pravu sredinu i vjerujem da ću uskoro postati standardni igrač momčadi farmaceuta. Klub je dobro posložen, ozračje je zaista ugodno i nadam se da ćemo već sutra s Karlovcem slaviti nova tri boda – kazao je mladi hrvatski reprezentativac U-20, koji je u Prvoj HNL do sada odigrao 21 utakmicu i postigao dva pogotka.

Trener Roy Ferenčina vrlo je zadovoljan dolaskom ovog mladog i darovitog igrača, koji će najvjerojatnije nastupiti već protiv Karlovčana.

O Glavici mogu reći da je vrlo kvalitetan i karakteran igrač, koji će biti pojačanje za naš vezni red. Riječ je o brzom i lucidnom igraču čije će kvalitete vrlo brzo oplemeniti naše momčadi. U sutrašnjoj utakmici s Karlovcem u igru će vjerojatno ući s klupe i predstaviti se našem gledateljstvu – istaknuo je trener Ferenčina i dodao:

Za nas je utakmica s Karlovcem od najveće važnosti, jer želimo nastaviti uspješan niz i ostati u samom prvoligaškom vrhu. Ne tajim da očekujem pobjedu s kojom bi mirno otišli na dvotjednu prvoligašku stanku zbog kvalifikacijskih susreta naše odabrane vrste. U momčad s Karlovčanima vraćaju se kapetan Maras i Milardović, tako da će naš sastav doživjeti određene promjena u odnosu na prošlu utakmicu s Interom iz Zaprešića – završio je Roy Ferenčina.