DAVOR VUGRINEC POSTIGAO 126. POGODAK, TE SE IZJEDNAČIO S REKORDEROM IGOROM CVITANOVIĆEM

25.03.2012.


Nakon što je Davor Vugrinec u svom prvom nastupu za Slaven Belupo u susretu 22. kola s Osijekom u Koprivnici prije tjedan dana postigao svoj 125. prvoligaški pogodak, „Vuga“ je i u današnjem susretu s momčadi Lučko bio strijelac, te se izjednačio s rekorderom Igorom Cvitanovićem koji je u dosadašnjim prvenstvima Prve HNL postigao 126 golova.

Kako je Cvitanović prije desetak godina završio igračku karijeru Davor Vugrinc se nalazi u sjajnoj prigodi da do kraja hrvatskog
prvoligaškog prvenstva postigne još koji pogodak i preuzme ulogu rekordera među strijelcima u povijesti hrvatskog nogometa.

Osim što je dostigao rekordera Cvitanovića Vugrinec ima i dodatni razlog za slavlje, jer je upravo 24. ožujka napunio 37 godina. Uprava našeg kluba, njegovi djelatnici i svi prijatelji koprivničkog nogometa čestitaju „Vugi“ 37. rođendan, kao i na izjednačenom rekordu strijelaca Prve HNL.   

Hrvatski poklonici nogometa s nestrpljenjem očekuju dan kada će Vugrinec postati novi rekorder, a potpuno je izvjesno da će to učiniti u dresu našeg kluba.

„Vuga“ se također nada da će svoj cilj ostvariti upravo među farmaceutima, što se može dogoditi veće sljedeće subote kada na koprivničkom stadionu gostuje splitski Hajduk.