DAVOR PULJIĆ: ČAST JE BITI SPORTSKI DIREKTOR SLAVENA BELUPA

24.01.2007.


Predsjednik Slavena Belupa Stanislav Biondić i direktor Robert Markulin u utorak su na posebnoj konferenciji za novinare predstavili novog sportskog direktora Davora Puljića, koji je potkraj 90-ih godina već radio na istoj poziciji u našem klubu.

– Čast je biti sportski direktor Slavena Belupa, zahvalio bih na povjerenju ljudima koji su me izabrali, a zauzvrat sam spreman u potpunosti se posvetiti radu u klubu. Trebat će mi malo vremena da snimim situaciju, a razgovarat ću i s mojim prethodnikom Rajkom Magićem kako bih se što bolje pripremio za nastavak posla kojeg je on obavljao do kraja prošle godine. Nastojat ću poboljšati suradnju s klubovima s područja Koprivničko-križevačke, a zatim i susjednih Županija. Kvalitetnim radom s našim mladim igračima treba nastojati stvoriti kostur momčadi za budućnost, a posebnu pažnju trebamo posvetiti skautiranju igrača i otkrivanju talenata u ranoj fazi. Suradnja sa stručnim stožerom prve momčadi sigurno će biti korektna, nastojat ću osigurati potreban mir i koncentraciju. U klubu je jako puno napravljeno u smislu organizacije prošlih godina, ali uvijek rezultati prve ekipe usmjeravaju raspoloženje i atmosferu – izjavio je Davor Puljić.

Predsjednik Stanislav Biondić izrazio je nadu da će momčad u nastavku sezone zaigrati još bolje i postići rezultate koji se priželjkuju, a najavio je i potporu gradonačelnika Koprivnice Zvonimira Mršića glede skore izgradnje rasvjete na glavnom terenu i poslovnog objeka te krovišta nad postojećom tribinom.