ČIŠĆENJE SNIJEGA S GLAVNOG TERENA NA STADIONU

14.02.2013.


I dok su danas ujutro u Slavenu Belupu započeli s čišćenjem snijega s glavnog travnjaka kako bi ga pripremili za subotnji prvoligaški ogled s Hajdukom, u Koprivnici su opet počele snježne padaline koje itekako ometaju akciju čišćenja.

Visina snježnog pokrivača na terenima Gradskog stadiona trenutačno iznosi 20 centimetara i u podravskom prvoligašu se pribojavaju još većih snježnih nanosa.
Kako se na teren zbog mekoće travnjaka ne može ići s traktorima, sve se čisti ručno i oprezno što iziskuje znatno više vremena.
U čišćenje su uključeni radnici za održavanje terena na koprivničkom stadionu te polaznici Škole nogometa zajedno sa svojim voditeljima, koji su trening zamijenili lopatama.
Prema riječima voditelja za održavanje stadiona Zdravka Međimorca najveći problem u čišćenju predstavljaju nove padaline i vrlo je oprezan kada je riječ o potpunom otklanjanju snijega s terena na kojem bi se u subotu trebala igrati utakmica.
Očito, da u klubu svi gledaju u nebo i nadaju se da će snijeg prestati padati, jer u suprotnom teško da će koprivnički travnjak biti spreman za utakmicu sa Splićanima.