CILJ NAM JE OSTVARITI REZULTAT KOJI BI NAM BIO POVOLJAN ZA UZVRAT – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

14.03.2016.


Polufinale Hrvatskog nogometnog kupa

Izgubljena prvenstvena utakmica sa Splitom ostala je iza naše momčadi koju u utorak na Rujevici očekuje prvi susret polufinala Hrvatskog kupa s Rijekom.
Iako smo ostali bez bodova nisam nezadovoljan angažmanom naših igrača sa Splitom, ali nažalost nismo bili konkretni prema naprijed jer nismo uspjeli postići pogodak. No, idemo dalje i vjerujem da ćemo u sljedećim utakmicama imati više sreće i uspješniju završnicu. Sigurno da bi nam bilo ljepše u pozitivnom ozračju ići na polufinale Kupa, ali tako je to u nogometu – istaknuo je na današnjoj pressici trener Slavena Belupa Željko Kopić i dodao:
S Rijekom se želimo što bolje predstaviti i nadam se da ćemo biti pravi. Cilj nam je ostvariti rezultat koji bi nam bio povoljan za uzvrat u Koprivnici. Još nisam odlučio koja će jedanaestorica istrčati na Rujevici, imam nekih dvojbi i zato ću sastav odrediti prije početka susreta – rekao je između ostalog Željko Kopić.
Utakmica će početi u 18 sati uz izravni prijenos na MAXtv – Arena 3, a vodit će je Mario Zebec iz Cestice. Njegovi pomoćnici bit će Borut Križarić (Čakovec) i Marko Stolnik (Hraščica). Četvrti sudac: Igor Križarić (Čakovec), a delegat Ivica Šparavec (Samobor).