CILJ NAM JE DA S LOKOMOTIVOM OSVOJIMO SVA TRI BODA – ISTAKNUO JE ŽELJKO KOPIĆ

21.07.2017.


Nakon što je u prvom kolu nove prvenstvene sezone gostovao kod Rijeke, Slaven Belupo u drugom nastupu dočekuje Lokomotivu koja je u Koprivnici znala biti itekako neugodan suparnik.

Svjestan je toga i trener naše momčadi Željko Kopić koji je na današnjoj konferenciji za novinare rekao:

Lokomotiva je dobra momčad, ima veliki broj mladih i darovitih igrača, ali naš je cilj osvojiti sva tri boda. U prošlom kolu na Rujevici, iako smo izgubili, bilo je puno dobrih stvari no Rijeka je svoje prigode iskoristila, dok smo mi svoje propustili – istaknuo je Kopić i nastavio:

Igrat ćemo pred našim navijačima, vjerujem da ćemo se predstaviti na najbolji način i da ćemo pokazati našu pravu vrijednost. Cijeli tjedan pripremali smo se za ovaj susret i nadam se da ćemo na kraju biti zadovoljni, te razveseliti prijatelje koprivničkog nogometa – kazao je između ostalog Željko Kopić, dok je mladi stoper Vinko Međimorec dodao:

Naporno smo radili ovog tjedna kako bih se što bolje pripremili za Lokomotivu. Mislim da je prednost na našoj strani jer igramo na svom stadionu. Spremni smo za ovaj dvoboj i nadam se da će bodovi ostati u Koprivnici – zaključio je Međimorec.

Utakmica se igra u subotu (19 sati), a vodit će je Goran Gabrilo iz Splita. Njegovi pomoćnici bit će Goran Perica (Šibenik) i Alen Jakšić (Solin). Četvrti je Duje Strukan (Split), delegat Mladen Žugec (Sv. Nedjelja), a kontrolor suđenja Dušan Kukić (Sisak).