CILJ NAM JE DA S DINAMOM POKAŽEMO KOLIKO VRIJEDIMO – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

17.02.2017.


Ovog vikenda starta hrvatsko proljetno nogometno prvenstvo u kojem Slaven Belupo odlazi u goste Dinamu, koji se s Rijekom bori za naslov prvoligaškog prvaka.
Nitko ne dvoji da su Modri favoriti i da je to za naš klub jedno od najzahtjevnijih gostovanja, ali u nogometu je uvijek moguće iznenađenje koje se uostalom dogodilo početkom jesenske sezone kada su farmaceuti ugodno iznenadili u Maksimiru i osvojili bod.
Pripremno razdoblje dobro smo iskoristili i vjerujem da ćemo to pokazati već s Dinamom koji je vrlo kvalitetan i koji ima veliki izbor odličnih igrača. Cilj nam je da u subotnjem susretu prikažemo što bolju igru i pokažemo da smo spremni za najveće dosege – istaknuo je trener Slavena Belupa Željko Kopić i nastavio:
Pripremno razdoblje odradili smo jako dobro i uvjeren sam da imamo preduvjete za uspješne proljetne nastupe. U prvu utakmicu ući ćemo snažno i odgovorno i nadam se pozitivnom rezultatu – kazao je trener našeg kluba, dok je kapetan momčadi Vedran Purić dodao:
O kvaliteti Dinama nije potrebno govoriti jer ima veliki izbor igrača i uvijek ima jako dobra rješenja. U prošlom nastupu u Maksimiru ugodno smo iznenadili neodlučenim ishodom i bio bih najsretniji da tako bude i u subotu. Za pozitivan rezultat morat ćemo igrati maksimalno odgovorno, posebno u obrani i u napadu tražiti svoju prigodu za realizaciju na maksimirskom stadionu – zaključio je Vedran Purić.
Utakmica se igra u 17 sati a vodit će je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Njegovi pomoćnici bit će Bojan Zobenica (Vinkovci) i Kruno Šarić (Županja), dok je četvrti Marko Matoc (Zaprešić).