ČESTITKE PREDSJEDNIKA HNS-a VLATKA MARKOVIĆA

29.05.2007.


– Nogometnom klubu i njegovim neposrednim sudionicima pripadaju najviše čestitke kad klub u jednoj godini ostvari visok plasman u najjačoj ligi, plasira se u finale Kupa natjecanja i istovremeno ostvari pravo nastupa u europskom natjecanju, pokaže se kao ravnopravan sudionik finala Kup utakmica i organizira završnu Kup utakmicu na tako sjajan način kao što je to bilo u Koprivnici 26. svibnja.

Kad se ovim uspjesima dodaju i radne pobjede, izgradnja velikog igrališta s umjetnom travom i izgradnja i stavljanje u funkciju rasvjete na stadionu, o klubu se može govoriti samo u najvišim pohvalama, odnosno o klubu koji je ostvario, praktički, najviše trofeja u jednoj godini. Iz ovog proizlazi da je to ostvareno u klubu u kojem je dostignuto najviše jedinstvo Uprave, stožera, igrača, kao i jedan sjajan odnos prema svojem gradu i županiji. Na svim ovim uspjesima vam iskreno čestitamo, a posebno zahvaljujemo na sudjelovanju vaših stručnjaka i igrača u raznim hrvatskim reprezentacijama. Molimo vas da naše izraze zahvalnosti i poštovanja prenesete gospodinu gradonačelniku i njegovim suradnicima, predsjedniku Županijskog nogometnog saveza i županu vaše županije.

Pred svima nama su daljnji nogometni ciljevi i zadaci od kojih se ističu: poboljšanje uvjeta i rada s nogometnom mladeži, poboljšanje sveukupne kvalitete u prvoj HNL, kao i uspješni nastupi hrvatskih nogometnih reprezentacija, nagalšavajući neophodnost plasmana A reprezentacije u Euro 2008. Ostvarimo, što bolje, naše zajedničko načelo: Skrbimo zajednički o hrvatskom nogometu.