ČESTITKE IGRAČIMA KOJI SU NAJZASLUŽNIJI ZA POBJEDU S HAJDUKOM – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ

24.02.2018.


Slaven Belupo zaista može slaviti! Prvi put u svojoj prvoligaškoj povijesti donio je sva tri boda s poljudskog travnjaka na kojem je svladao do sada za njega nedodirljivi Hajduk – 0:1.
Tomislav Ivković, prvi stručnjak naše momčadi nadmudrio je svog suparničkog kolegu i donedavno trenera koprivničkog prvoligaša Željka Kopića koji je prvi put otkako vodi Hajduk ostao bez ijednog boda na Poljudu.
Zadovoljstvu igrača našeg kluba i trenera Ivkovića nakon ovog sjajnog uspjeha nije bilo kraja u splitskoj svlačionici.
Sve čestitke igračima, oni su najzaslužniji za postignuti uspjeh. Naravno da smo svi jako sretni jer Hajduk je prvi puta poražen od Slavena Belupa na svom poljudskom travnjaku – kazao je odlično raspoloženi Tomislav Ivković i nastavio:
U našoj momčadi nije bilo slabog mjesta, svi su dali svoj doprinos, zalagali se do kraja utakmice i zato sam sretan zbog ovog uspjeha. Pokazali su kako se bori za boje svog kluba, a kad se tako postaviš na terenu s kvalitetnim suparnikom kakav je Hajduk onda se u pravilu dolazi do bodova. Još jednom svim igračima hvala za ono što su pokazali u Splitu – završio je trener Slavena Belupa.