ČANAĐIJA KRENUO S TRENINZIMA, PRANJIĆ MORA NA OPERACIJU

16.07.2013.


Nakon što se prije desetak dana vratio sa Svjetskog prvenstva mladih nogometaša u Turskoj (U-20), jedan od najboljih igrača našeg kluba Dario Čanađija dobio je od trenera Ivana Katalinića tjedan dana odmora kojeg je iskoristio i jučer se priključio treninzima prve momčadi.
Dario je bez problema odradio trening, osjeća se dobro i najvjerojatnije će konkurirati za momčad u subotu s Hrvatskim dragovoljcem.
Jučerašnji trening zbog manje ozljede u susretu sa Splitom nešto ranije je napustio lijevi bočni Petar Filipović, ali prema njegovim riječima do subotnjeg susreta bit će spreman za nastup.
U konkurenciju za momčad također bi mogli Vilim Posinković i Hrvoje Plazanić koji su registrirani za Slaven Belupo, dok će stoper Jurica Pranjić zbog ozljede šake na prijateljskoj utakmici s mađarskim prvoligašem Pećuhommorati na operaciju i nekoliko kola neće biti spreman za nastup.
U koprivničkom prvoligašu nakon izgubljene utakmice u Splitu sve je podređeno utakmici s Hrvatskim dragovoljcem s koji u našem klubu računaju na sva tri boda.