ČANAĐIJA, FUŠTAR I BAGARIĆ PRIKLJUČILI SE TRENINZIMA

04.09.2013.


Pogocima Glavice i Novinića u Zadru s kojima su osvojena sva tri boda, Slaven Belupo je obradovao svoje navijače i pokazao da bi u nastavku prvenstva trebao imati daleko zapaženiju ulogu nego do sada.
– Igrali smo zaista dobro, iskoristili ukazane prigode i zasluženo pobijedili. Usto, naša je mreža u dosadašnjem prvenstvu prvi put ostala netaknuta uz odličnu igru obrane – kratko je kazao trener vratara naše momčadi Branko Bali uoči današnjeg prijepodnevnog treninga s kojim se krenulo u pripreme za susret s Rijekom koja u Koprivnici gostuje 15. rujna (nedjelja).
Uz igrače koji su bili u Zadru treninzima pod punim opterećenjem priključili su se Dario Čanađija, Ivan Fuštar i Matej Bagarić koji su se potpuno oporavili od ozljeda, te će biti spremni za susret s Riječanima.
Najbolju i vrlo jaku provjeru za ogled s Rijekom Slaven Belupo će imati u subotu u Udinama s talijanskim prvoligašem Udineseom za koji sada nastupa bivši igrač našeg kluba Igor Bubnjić.
Farmaceuti će u Udine krenuti u subotu ujutro a ovaj prijateljski susret počet će u 16.30 sati. Prvi put za našu momčad nastupit će i novopridošlo pojačanje Dominik Glavina koji je svojedobno nastupao za prvoligaški sastav Varaždina, a posljednjih godinu dana igrao je u Izraelu. Glavina će imati pravo nastupa za prvenstveni susret s Riječanima.