Bruno Goda: “Svjesni smo da idemo na gostovanje Dinamu, ali nemamo se čega bojati i sigurno nećemo u Maksimiru biti bez ambicija!”

14.02.2019.


Lijevi bek Slaven Belupa Bruno Goda odigrao je odličnu utakmicu protiv Gorice. Njegova igra u pobjedi naše momčadi rezultatom 2:0 donijela mu je mjesto u idealnih 11 20. kola hrvatski Telekom Prve lige.

– To mi je dodatna motivacija i potvrda rada koji je iza mene. Znak je to da moram nastaviti na ovaj način trenirati, maksimalno svakog dana, kako ja tako i cijela ekipa jer su ipak naši zajednički rezultati najvažniji. Napokon smo osvojili sva tri boda i vjerujem da će to biti jedna prekretnica u sezoni poslije koje ćemo lakše dolaziti do pobjeda – objasnio je Goda.

Naša momčad je odigrala tri odlične utakmice protiv Rijeke, Istre 1961 i Gorice te je osvojila pet bodova.

– Zadovoljan sam svojim igrama i igrama momčadi. Vjerujem da ćemo se svi zajedno dizati iz utakmice u utakmicu. Imamo glavu i rep i na tome temeljimo naš optimizam. Žao mi je što smo imali slabiji jesenski dio, ali sada moramo učiniti sve da ga ispravimo i da se što prije odmaknemo od opasne zone – rekao je Goda.

Za našu momčad slijedi gostovanje kod zagrebačkog Dinama. Utakmica će se igrati u nedjelju s početkom u 17:30.

– U nedjelju očekujem da ponovimo pristup iz susreta protiv Gorice. Svjesni smo da idemo na gostovanje Dinamu, ali nemamo se čega bojati i sigurno nećemo u Maksimiru biti bez ambicija. Proveo sam u Dinamu četiri godine u Školi nogometa, naučio sam puno toga u Zagrebu, kako na terenu tako i van njega, ali nemam posebnu motivaciju. Želim pobijediti Dinamo kao i svaku drugu momčad u ligi – zaključio je Goda.