Bruno Bogojević pozvan u U-21 reprezentaciju Hrvatske

29.10.2019.


Bruno Bogojević dobio je poziv izbornika Igora Bišćana u U-21 reprezentaciju za kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo u kojima će mladi Hrvati snage odmjeriti s vršnjacima Litve i Češke. Utakmica s Litavcima igrat će se 14. studenog u Vilniusu, dok će se s Češkom igrati četiri dana kasnije u Velikoj Gorici.

– Čekaju nas dvije iznimno zahtjevne utakmice protiv vrlo dobrih protivnika. S obzirom na poraz u prvom kolu od Škotske, u obje utakmice moramo dati sve od sebe da osvojimo svih šest bodova i tako trasiramo put prema svom cilju, a to je odlazak na Euro. Ipak, prije reprezentativnih obaveza u potpunosti sam posvećen klubu. Pred nama su tri izrazito važne utakmice u kojima želimo i pobjedama potvrditi dobre igre koje su iza nas. Prva na redu je već sutra protiv BSK-a u Kupu. U Bijelom Brdu se želimo nametnuti od prve minute i osigurati prolaz u daljnju fazu natjecanja – rekao je Bogojević.

Bogojević će se svojim kolegama iz reprezentacije priključiti u ponedjeljak, 11. studenog, u Velikoj Gorici u 13 sati kada je zakazano okupljanje.