Bruno Bogojević i Mateus Lima u momčadi 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige

27.11.2018.


Igrači Slaven Belupa Bruno Bogojević i Mateus Lima svojim prezentacijama u Splitu protiv Hajduka zaradili su mjesta u najboljoj momčadi 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige, u izboru dnevnog lista Sportske novosti. Podsjetimo naša momčad remizirala je rezultatom 2:2 na gostovanju kod Hajduka. Prvi pogodak za Slaven postigao je glavom Lima na asistenciju Bogojevića, a drugi je zabio baš mladi Koprivničanac snažnim udarcem iskosa s desne strane s ruba šesnaesterca.

Bogojević je za svoju igru u Splitu zaradio 12 bodova, dok je Lima dobio pet bodova. Nakon 15. kola, što se naše momčadi tiče, Marković ima 20 bodova, Gordana i Bogojević 15,  Mendy 10, Lima 5, a Šarlija 4. Prvi u ukupnom poretku je Goričin Atiemwen s 95 bodova. Istaknimo i da je trener Ivica Sertić proglašen debitantom kola.

– Uvijek je lijepo dobiti priznanje za svoju igru. Ipak, najviše od svega me veseli kako smo igrali u Splitu i to nam daje optimizam za sljedeće utakmice. Već jučer smo Hajduk ostavili iza sebe te smo se okrenuli gostovanju kod Lokomotive u petak. U potpunosti smo koncentrirani na utakmicu u Zagrebu u kojoj nam pristup mora biti jednak kao i prije dva dana. Iako gostujemo kod drugoplasirane momčadi prvenstva nemamo straha, dapače, želimo osvajati nove bodove – rekao je Bruno Bogojević.