Bruno Bogojević i Ivan Dolček pozvani u mlade reprezentacije Hrvatske

06.03.2019.


Mladi nogometaši Slaven Belupa Bruno Bogojević i Ivan Dolček dobili su pozive u mlade reprezentacije Hrvatske. Bogojević se našao na popisu izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana te će, zajedno sa svojim reprezentativnim kolegama, odmjeriti snage s vršnjacima Italije u prijateljskoj utakmici. Okupljanje mlade reprezentacije bit će 19. ožujka u Velikoj Gorici, dok će se susret s Italijom igrati šest dana kasnije u Frosinoneu.

– Presretan sam što sam ponovno pozvan u mladu reprezentaciju Hrvatske. Velika je to čast, ali i odgovornost. Nadam se da ću se pokazati u najboljem svijetlu kako bih osigurao svoje mjesto i na idućem popisu za mladu reprezentaciju, na popisu igrača koji će ići na Europsko prvenstvo – rekao je Bogojević.

Ivan Dolček dobio je poziv izbornika Ivana Gudelja u U-19 reprezentaciju Hrvatske koja će igrati tri utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2019. Hrvatska će odmjeriti snage s Njemačkom u Sinju 20. ožujka, s Mađarskom u Dugopolju tri dana kasnije te s Norveškom, ponovno u Sinju, 26. ožujka. Dolček će se reprezentaciji pridružiti 17. ožujka u Zagrebu.

– Odličan je osjećaj ponovno biti u reprezentaciji. Čekaju nas tri iznimno teška susreta protiv Njemačke, Mađarske i Norveške. Moramo biti na maksimalnoj razini u sva tri susreta jer imamo veliku priliku izboriti Europsko prvenstvo što bi sigurno bio ogroman uspjeh – objasnio je Dolček.